DE KOOKLESSEN
Leer indonesisch koken, verras uw vrienden en familie met dit lekkere eten….De heerlijkste gerechten worden toegankelijk. Gaat u heerlijke indonesische maaltijden maken?
Kooklessen
De Indonesische keuken is alom bekend en geprezen om zijn veelzijdigheid. De heerlijkste gerechten worden toegankelijk u gaat heerlijke indonesische maaltijden maken. En alles met zoveel mogelijk verse kruiden. Het is niet alleen een traktatie, maar ook een bekroning op uw kookkunst. Want niet alleen bij uw gezin, maar ook bij uw gasten zal u waardering oogsten.
We beginnen met uitleg, ruiken, voelen en van de heerlijke kruiden als sereh (citroengras), kunir (geelwortel) djinten (komijn) en djahé (gember) . Je leert zelf een kruiden (boemboe) te maken. De gerechten worden dan ook stap voor stap uitgelegd hoe je ze moet gaan bereiden/maken.
4 lessen leer je alle kneepjes en geheimen van de Indonesische keuken zodat u in staat bent zelf een heerlijke rijsttafel te maken. Naast vlees, vis, kip en ei gerechten komt ook de vegetarische keuken aan bod.
De twee gemaakte gerechten neem je mee naar huis, zodat de kruiden heerlijk kunnen intrekken en eventueel nog wat na kunnen garen.
Gluten- of lactose allergie/ intolerantie? De Indische keuken werkt niet met zuivel en tarwe producten. Maar meldt het voor de zekerheid! Andere allergieën als noten en ei: altijd even vragen, dan wordt daar rekening mee gehouden.
Heeft u interesse in het indonesische koken? Meldt u zich dan hier aan.